جزوه فیزیولوژی گیاهان زراعی
دانلود فایل
ی گیاهی دارای تعدادی ویژگی هستند که آنها را از سلول های جزوه فیزیولوژی گیاهان زراعی حیوانات متمایز می کند و منجر به تفاوت های عمده در نحوه رفتار و واکنش زندگی گیاهی متفاوت از زندگی حیوانی می شود. به عنوان مثال، سلول های گیاهی دارای دیواره سلولی هستند که شکل سلول های گیاهی را محدود می کند و در نتیجه انعطاف پذیری و تحرک گیاهان را محدود می کند. سلولهای گیاهی همچنین حاوی کلروفیل هستند ، یک ترکیب شیمیایی که با نور تعامل دارد به گونهای که گیاهان را قادر میسازد تا مواد مغذی خود را به جای مصرف سایر موجودات زنده مانند حیوانات بسازند.
ثالثاً، فیزیولوژی گیاهی با فعل و انفعالات بین سلولها، بافتها و اندامهای جزوه فیزیولوژی گیاهان زراعی یک گیاه سروکار دارد . سلول ها و بافت های مختلف از نظر فیزیکی و شیمیایی برای انجام عملکردهای مختلف تخصصی هستند. ریشه ها و ریزوئیدها برای لنگر انداختن گیاه و به دست آوردن مواد معدنی در خاک عمل می کنند. برگها برای تولید مواد مغذی نور می گیرند. برای اینکه هر دوی این اندام ها زنده بمانند، مواد معدنی که ریشه ها به دست می آورند باید به برگ ها منتقل شوند و مواد مغذی تولید شده در برگ ها باید به ریشه ها منتقل شوند. گیاهان چندین راه برای دستیابی به این انتقال، مانند بافت آوندی ایجاد کردهاند ، و عملکرد روشهای مختلف انتقال توسط فیزیولوژیستهای گیاهی مورد مطالعه قرار میگیرد.
چهارم، فیزیولوژیست های گیاهی روش هایی را مطالعه می کنند که گیاهان عملکردهای جزوه فیزیولوژی گیاهان زراعی داخلی را کنترل یا تنظیم می کنند. مانند حیوانات، گیاهان نیز مواد شیمیایی به نام هورمون تولید می کنند که در یک قسمت از گیاه تولید می شود تا به سلول های قسمت دیگر گیاه سیگنال دهد تا واکنش نشان دهند. بسیاری از گیاهان گلدار به دلیل ترکیبات حساس به نور که به طول شب پاسخ می دهند، در زمان مناسب شکوفا می شوند، پدیده ای که به عنوان دوره نوری شناخته می شود . رسیدن از میوه و از دست دادن برگ در فصل زمستان در بخش های تولید گاز کنترل اتیلن توسط گیاه.
در نهایت، فیزیولوژی گیاهی شامل مطالعه واکنش گیاه به شرایط محیطی و تنوع آنها می شود، رشته ای که به عنوان فیزیولوژی محیطی شناخته می جزوه فیزیولوژی گیاهان زراعی